Kalender 2017

In volgende pdf vindt u onze wedstrijdkalender 2017 terug. Eventuele wijzigingen aan de kalender worden zo vlug als mogelijk kenbaar gemaakt via onze website.

BK Piste Individuele disciplines & Madison Gent - 26-28 december 2016

Enkele van (toekomstige) renners komen in actie tijdens het Belgisch Kampioenschap piste individuele disiplines & Madison te Gent van 27 tot en met 28 december 2016. Het volledige programma vindt u hier.

Beker van België 2017

We vernamen deze week dat wij geselecteerd werden voor het rijden van de Beker van België 2017. De andere geselecteerde ploegen vindt u hier terug.

De reglementering en de wedstrijden in het kader van de Beker van België 2017 vindt u eveneens terug op de website van de KBWB.

Business Support Club RABC

In 2017 zal RABC van start gaan met een business support club. Meer informatie vindt u terug in onze flyer. Bij interesse om toe te treden zijn wij steeds bereid om deze business support club werking persoonlijk voor te komen stellen aan u.

Renault Antwerpen

De komende twee seizoenen mogen wij wederom rekenen op de steun van Renault Antwerpen. Bedankt Renault Antwerpen!

Renners 2017

Volgende renners zullen in 2017 onze clubkleuren verdedigen:

Blijvers: Alexander De Keersmaeker, Anthony Van Noten, Brent Van Tilborgh, Geoffrey Geysels, Gert-Jan Decoster, Ken De Fauw, Kenneth Geerts, Kristof Dockx, Mattias Raeymaekers, Robin Jacobs, Titte Van Laer, Tom Goovaerts, Tom Van Den Borne, Viktor Van Den Branden, Ward Van Doren en Wouter Van Engeland.
Nieuwkomers: Dries Slegers, Jonas Van Schaeybroek, Michael Steyaert, Matthias Pauwels, Lennerd De Mol en Stef Vanhaeren.

We verwelkomen tevens twee nieuwe ploegleiders: Peter Raeymaekers en Jan Van Aert.

Het bestuur en de ploegleiding wensen alle renners een succesvol seizoen 2017 toe!
 

Marco Bakker

In 2017 zal Marco Bakker, alles voor de thuisbakker, als sponsor op onze koersbroeken prijken. Wij wensen de firma te bedanken voor hun steun aan onze club.

marcobakker.be

Facebook

Vanaf heden kan u het reilen en zeilen van onze club nog beter volgen via onze officiële Facebook-pagina.┬ęclear solutions 2012