Business Support Club RABC

In 2017 zal RABC van start gaan met een business support club. Meer informatie vindt u terug in onze flyer. Bij interesse om toe te treden zijn wij steeds bereid om deze business support club werking persoonlijk voor te komen stellen aan u.

Renault Antwerpen

De komende twee seizoenen mogen wij wederom rekenen op de steun van Renault Antwerpen. Bedankt Renault Antwerpen!

Renners 2017

Volgende renners zullen in 2017 onze clubkleuren verdedigen:

Blijvers: Alexander De Keersmaeker, Anthony Van Noten, Brent Van Tilborgh, Geoffrey Geysels, Gert-Jan Decoster, Ken De Fauw, Kenneth Geerts, Kristof Dockx, Mattias Raeymaekers, Robin Jacobs, Titte Van Laer, Tom Goovaerts, Tom Van Den Borne, Viktor Van Den Branden, Ward Van Doren en Wouter Van Engeland.
Nieuwkomers: Dries Slegers, Jonas Van Schaeybroek, Michael Steyaert, Matthias Pauwels, Lennerd De Mol en Stef Vanhaeren.

We verwelkomen tevens twee nieuwe ploegleiders: Peter Raeymaekers en Jan Van Aert.

Het bestuur en de ploegleiding wensen alle renners een succesvol seizoen 2017 toe!
 

Marco Bakker

In 2017 zal Marco Bakker, alles voor de thuisbakker, als sponsor op onze koersbroeken prijken. Wij wensen de firma te bedanken voor hun steun aan onze club.

marcobakker.be

Facebook

Vanaf heden kan u het reilen en zeilen van onze club nog beter volgen via onze officiële Facebook-pagina.

Programma piste Kuipke

Op volgende dagen kan u naar alle waarschijnlijkheid (toekomstige) RABC-ers aan het werk zien op de piste het Kuipke te Gent.

6/11 omnium

12/11 omnium

15-20/11    6-daagse Gent (Toekomstzesdaagse met Kenneth Geerst)

27/11 omnium

4/12 omnium

10/12 omnium

18/12 omnium

26/12 BK Scratch reeksen en BK Afvalling

27/12 BK Scratch en BK puntenkoers

28/12 BK individuele achtervolging en BK ploegkoers

14/1-15/1 BK omnium

Ambassadeurs

Sinds enkele maanden zijn Edwin Hendrickx en Lieven Coppens actief binnen onze clubwerking als ambassadeurs. Als ambassadeurs zullen zij onze clubwaarden uitdragen op zoveel mogelijk plaatsen. Heden zijn zij, onder andere, volop bezig met de oprichting van een business support club binnen onze club.

Edwin was in een nog niet zo ver verleden voorzitter van onze club, in opvolging van wijlen Luc Hommelen. Door werkomstandigheden diende Edwin, spijtig genoeg, iets na de eeuwwisseling de club te verlaten. Hij bleef echter wel actief binnen de wielersport als ambassadeur/ondervoorzitter van vzw Het Klein Verzet (org. Antwerpse Havenpijl).

Lieven diende zich afgelopen zomer aan bij de club om onze ‘traditie’ club te helpen in onze zoektocht naar een moderne ‘PR-werking’. Lieven verdiende zijn sporen reeds als ambassadeur bij de al even traditionele voetbalclub Koninklijke Racing Club Gent (stamnummer 11).

Proficiat Alexander

Afgelopen zondag, 2 oktober, kon Alexander beslag leggen op de eerste plaats te Rumst. De club wenst langs deze weg Alexander proficiat te wensen met dit behaalde resultaat.

foto's met dank aan Rita Thienpondt┬ęclear solutions 2012