Sportflash Sport in de Kijker

In de recentste uitgave van de Sportflash van Sport in de Kijker komt onze club uitgebreid in het spotlicht te staan, ploegvoorstelling, Antwerpse Havenpijl, RABC 135 jaar en Yvonne Reynders.

Op de website van Sport in de Kijker vindt u ook een uitgebreide fotoreportage terug van onze ploegvoorstelling.

Bestel nu uw vintage RABC T-shirt

Naar aanleiding van 135 jaar Royal Antwerp Bicycle Club werd een mooie vintage RABC – T-shirt ontworpen. Een niet te missen collector’s item voor de echte wielerliefhebber.

Het bestelformulier vindt u hier.

 

Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen onze club ... schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief via ons secretariaat.

Selectie Brussel-Opwijk

Voor onze eerste interclubwedstrijd van het seizoen Brussel-Opwijk, op zondag 26 februari, selecteerde onze ploegleiding volgende renners: Brent Van Tilborgh, Kenneth Geerts, Lennerd De Mol, Matthias Pauwels, Michael Steyaert, Robin Jacobs, en Wouter Van Engeland.

Reserve: Anthony Van Noten, Jarrid Janssens, Jonas Van Schaebroeck en Tom Van den Borne.

Ploegleider: Mon Van Velthoven
Mecanieker: Alex Philips
Verzorgers: Etienne Lenaerts en  Hilde De Vos

Samenkomst/kleedkamers: 10u55 - Sportschuur, Populierenlaan 20 te 1861 Meise - Wolvertem.
Vertrek: 12u55
Voor meer informatie: www.brusselopwijk.be
 

Ploegvoorstelling

Op vrijdag 17 februari 2017 vond onder ruime belangstelling onze ploegvoorstelling 2017 plaats in de showroom van Renault Antwerpen. Onze (club)meter Yvonne Reynders werd omwille van haar 80ste verjaardag op 4 augustus 2017 in de bloemetjes gezet. Haar naam 'Yvonne - onze first lady' zal dit seizoen op onze truien prijken. Deze trui en een overzicht van onze renners vindt u terug in onze persmap.

Op onze Facebookpagina vindt u foto's en interviews van deze avond terug.

Radio Antigoon

Vergeet komende zaterdag niet af te stemmen op Stadsradio antigoon - 107 FM. Tussen 12u en 14u is RABC te gast voor een boeiend gesprek in het programma van DJ Guy Van Antwerpen. Je kan Antigoon ook beluisteren via livestream door even te surfen naar www.radioantigoon.be.

Voorbereiding - Ploegvoorstelling

Onze renners zijn reeds geruime tijd in volle voorbereiding voor het seizoen 2017. Op vrijdag 17 februari worden onze renners voorgesteld op de ploegvoorstelling 2017. De voorstelling vindt plaats in de showroom van Renault Antwerpen, Noorderlaan 89 te 2030 Antwerperen, start stipt om 20u00.

Onze renners op training:

135 jaar RABC

Vandaag verscheen in de Gazet van Antwerpen en in Het Nieuwsblad een artikel naar aanleiding van 135 jaar RABC in 2017 geschreven door Karel Lemmens. Het volledig artikel vindt u hier terug.┬ęclear solutions 2012