Verslag Brussel-Zepperen

Onze eerste interclub wedstrijd van het seizoen was de 39ste editie van Brussel - Zepperen. Vele renners stonden aan de start met een bang hartje, de conditie was voor velen een vraagteken.

In het begin van de wedstrijd kon er zich een kopgroep vormen van 11 renners, zij namen tot 1.30min voorsprong, maar werden rond kilometer 40 terug ingerekend door een waakzaam peloton. De eerste pechvogel van het seizoen was één van onze benjamins met een lekke achterband, Cedric verspilde veel te veel energie om terug aan te sluiten en kreeg het hierdoor de hele wedstrijd zeer lastig. 20 kilometer van de finish was het vaatje leeg, maar het doel, ervaring opdoen, bereikt.

Jos eerst van de fiets wegens een defecte ketting, moest met een lekke achterband op een zeer slecht moment, de groep laten rijden. Na 124 km bereikte het uitgedund peloton Zepperen, hier moesten de renners nog 4 plaatselijke ronden afleggen.

Net voor het ingaan van de laatste ronde kon een achttal renners tot 30 seconden boni nemen, bij de acht Kevin. De vluchters konden de voorsprong vasthouden tot op de meet. Kevin toch einde bobijn, werd mooi achtste van de 195 vertrekkers. RABC werd  7de van de 33 teams in het ploegenklassement. Hartelijk proficiat aan iedereen.

Ludo

Renners: Jochen Engelen, Vincent Meyvis, Cedric Smet, Jos Stalmans, Viktor Van Den Branden en Kevin Vandermast.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina┬ęclear solutions 2012